Gdje izraditi personalizirane svijeće

Iako toga nismo niti svjesni mnogi važni trenuci na našem životnom putu obilježeni su jednom naizgled jednostavnom tvorevinom ljudskih ruku - svijećom. Kada promislite, svijeća je neizostavan dio svečanosti, tugovanja, meditacije, aromaterapije - upravo zato što stvara ugodnu i umirujuću atmosferu. Prilagođava se našim potrebama što ju čini onim “predmetom” kojega svi imamo doma - svatko iz svojih razloga.

                     

Gdje kupiti kvalitetne svijeće?

Upravo sa sviješću kako je svijeća neizostavan dio naših života posluje i Itel Svjećarstvo iz Donje Bistre. Znaju kako su personalizirane svijeće potrebne da se pridonese određena atmosfera mnogim događanjima kao i važnim trenucima u životu. Od 1996. proizvode svijeće za razne prigode kao vjenčanja, krštenja, pričesti te obljetnice. Sve svijeće koje proizvode mogu biti u raznim mirisima, ali i bojama jer u ponudi možete birati više od 2000 nijansi boja. S više od 150 raznih modela lijevanih svijeća možete iskreirati točno ono što želite.

No, nije jedina namjena svijeća da ih koristimo isključivo prilikom raznih događaja one su dio uređenja interijera i uvijek doprinose romantičnom ugođaju. Itel misli i na to pa u ponudi imaju razne rustik modele svijeća te svijeće u raznim posudama koje mogu biti personalizirane ili s logom neke tvrtke. Ono što poželite na staklenci Itel će Vam iskreirati, a uz to svijeći podariti boju te ju u konačnici i personalizirati točno onako kako ste zamislili. Mogućnosti su mnogobrojne pa nije ni čudo da je Itel Svjećarstvo personaliziralo svijeće za Envy Room, Cinestar i jabukovaču Stari lisac.

                                     
                  

Svakako vrijedi napomenuti kako kupci sami odaberu teglicu, čašu ili staklenku u kojoj žele svijeće. Ovako možete iskreirati sasvim unikatne poklone, ali i dekoracije koje će uljepšati mnoga događanja i dati im toplu atmosferu.

Činjenica je da svi izgledaju dobro pod svjetlom svijeće, ali ne volimo ih samo zbog toga, one su umirujuće i mnogima pomažu pri opuštanju pa, osim što su uvijek popularan poklon, sve češće se koriste za uređenje interijera prilikom raznih poslovnih događanja i obljetnica.

Ali Itel ima i ponudu za izradu svijeća kod kuće.

Za izradu trebate parafinski vosak i fitilj (stijenj), a u ponudi za hobiste nalaze se i
  • Voskovi: parafinski vosak, palmin vosak, stearin, pčelinji vosak, parafinski vosak je u prodaji već od 2 kg na više, a ostali voskovi već od 0,20 kg.
  • Fitilji: razni promjeri i dužine u prodaji su već od 50 kom na više. Svi su parafinirani i imaju na jednom kraju metalnu pločicu.
  • Boje za svijeće: dubinske (svijeća se izlije u boji koju želite) i površinske (svijeća se oboji umakanjem).
  • Mirisi: lavanda, limun, citronela, jabuka, ruža, anti tobacco, jasmin, vanilija, cimet, naranča, čokolada, ružmarin, lubenica, crveno cvijeće, kokos, kupina, jagoda, vanilin kolačići, božićni punč, đurđica...Lista mirisa se stalno mijenja i nadopunjava kako otkrivamo nove arome za Vas.

Bilo da su Vam potrebne svijeće za uređenje interijera, za vjenčanja, krštenja ili pak za romantičnu večeru u dvoje - Itel ima sve! Za Vas će izraditi svijeću točno po Vašim željama jer na prvom mjestu su im uvijek potrebe i želje kupaca.